Få hjælp af specialister i støjdæmpning, akustik og renrum

aug 6, 2021 Bolig

Annonce

Store rum med højt til loftet eller nybyggede boliger med en minimalistisk indretning giver anledning til større rumklang og en dårlig skæv akustik. Skov-Industri er specialister i støjdæmpning, akustik og renrum og kan hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til at mindske støj. Den dårlige akustik og høje støjniveau gør sig særligt gældende i højloftede rum med store hårde flader på loft, væg og gulv. Når du kigger efter lokaler, er det sjældent akustikken der er allermest fokus på. Det er som regel først når du flytter ind, at du lægger mærke til den større støj fra rummets udformning eller materialer. Støjen forstærkes i rum hvor der er større hårde overflader. Glaspartier og beton overflader forstærker lyden fra eksempelvis maskiner og kaster lyden rundt til gene for dig og dine medarbejdere. Uanset hvad dit ønske måtte være, hjælper Skov-Industri dig bedst muligt på vej med skræddersyede løsninger til fornuftige priser.

Få hjælp til at oprette en genanvendelig renrums løsning

Et renrum er et område der formår at kontrollere partikler i luften. I et renrum vil det være muligt at opsætte foranstaltninger der kontrollerer temperatur, luftfugtighed og eventuelt tryk. Uanset hvad årsagen er til, at du skal bruge et renrum i din produktion eller virksomhed, kan Skov-Industri hjælpe dig med den helt rette skræddersyede løsning. Få din produktion under kontrollerede forhold der giver en ensartet produktion uden uønsket ydre påvirkning. Der skal holdes trit med kravene på området for særlige produktioner men ellers vil det også kun kunne være en fordel for en produktion hvor du sikrer omgivelsernes kvalitet.

Mindsk støjniveauet med et akustikregulerende loft

Oplever du meget støj i rummet kan det være yderst generende. Støjen kan komme fra maskiner eller almindelig daglig gang. En mulighed for at afhjælpe problemet er blandt andet at sætte akustikregulerende loftsplader i de rum hvor det er et problem. Med professionel hjælp kan du hurtigt få bugt med det høje lydniveau og fjerne den dårlige akustik. Det er et stort præcisionsarbejde at opsætte loftsplader og med den rette hjælp er professionel investering en fornuftig løsning. Med akustikregulerende loftsplader kan du beholde alle elinstallationer der måtte være i loftet. Loftpladerne syner som et helt nyt loft og hvis ikke man ved det, vil man ikke kunne komme til at se nogen forskel. Til gengæld vil det støjdæmpende loft være en effektiv investering til mere ro i rummet og på arbejdspladsen.

af admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *