Gas gavner byggebranchen

mar 4, 2022 Erhvervslivet

Dette indhold er sponsoreret.

De fleste kender til gas. Det er nemlig meget populært at eje en gasgrill eller en ukrudtsbrænder, men mange tror, at gas kun kan bruges til det ene formål. Gas og gasflasker kan dog bruges til meget mere end det. Faktisk til over 1.000 forskellige ting. 

Det er nemlig ikke kun i de private hjem, at gas er nyttigt. I industrien og i byggebranchen er der et stort behov for forskellige gasløsninger. På www.primagaz.dk finder du de mange muligheder.

Hvad kan gas bruges til? 

Selvom gas ikke er det første, man tænker på, når man taler om byggebranchen, er der alligevel mange ting, som håndværkere, industriarbejdere og andre arbejdsfolk kan bruge det til. Eksempelvis bruger professionelle tagdækkere flaskegas til tagdækning, og andre professionelle håndværkere bruger gas til udtørring, opvarmning eller andet. For byggebranchen er gas en alsidig og fleksibel løsning, der kan bruges til mange forskellige opgaver og tilpases til de fleste produktionsbehov. Derudover har gas et højt damptryk og en meget ren forbrænding, der også kan anvendes til fyring. Gas er desuden billigere og væsentligt bedre for miljøet end olie. 

Hvad er LPG gas?

LPG gas er en ud af mange betegnelser for det, de fleste kender som flaskegas. LPG er både betegnelsen for gas, der er lagret på flasker og i store tanke. LPG kommer af det internationale navn Liquefied Petroleum Gas og dækker over den samlede betegnelse for blandingen af kulbrinterne propan og butan, som under tryk kan opbevares i gasflasker og tanke. LPG gas på flaske har mange forskellige anvendelsesformål i både private hjem og virksomheder. De trykflasker, der anvendes i byggebranchen og industrien kan håndtere et meget højere tryk end almindelige flasker, og derfor kan de heller ikke anvendes i almindelige husholdninger. Af sikkerhedsmæssige årsager tilsættes et kraftigt lugtstof til flaskegas, så man hurtigt kan konstatere utætheder. Man kan altså være 100 procent tryg i arbejdet med gas.

Gas til virksomhedens truck

En truck er et uundværligt redskab i byggebranchen og industrien. Nogle trucks kører på strøm, og derfor er man afhængig af, at den enkelte truck er opladet, når den skal bruges. Man kan dog få trucks, der kører på gas, og på den måde slipper man for at skulle være afhængig af opladning. En gastruck er også en langt bedre løsning end de dieseldrevne trucks, da gas forbrænder meget renere. En gastruck kan også bruges indendørs, så længe der er en god ventilation. En gastruck er altså på mange måder en god løsning, for hvor den eldrevne truck kun kan køre indendørs, og den dieseldrevne truck kun kan køre udendørs, kører din gastruck lige der, hvor behovet er – både inde og ude. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *