Se ledige stillinger her hos P. Olesen

mar 21, 2022 Erhvervslivet

Dette indhold er sponsoreret.

Står du og mangler et job, hvor du ikke behøver at komplicere tingene mere end godt er. Men derimod faktisk finder det smukke i det enkelte. Er du typen, som har plantet begge dine fødder solidt på jorden, og har en ydmyg tilgang til det at være ansat på en hårdtarbejdende arbejdsplads, så kan det være, at et af de ledige jobs hos P. Olesen, kunne være noget for dig. Hvis du føler dig ansvarsbevidst, og både kan sætte kryds ved at være beskeden, have tillid, være ordentlig, have respekt, samt selverkendelse, så er dette arbejdspladsen for dig. Hvis du er til et job, hvor du har opgaver med nedbrydning, miljøsanering, nedskæring og skrotning, samt modtagelse af byggeaffald på deres modtagestationer, så send en ansøgning til P. Olesen.

Hvilke ledige stillinger er der?

Hvis du kunne have interessen for at arbejde for P. Olesen, som faktisk er en af Danmarks største aktører indenfor nedbrydning, så søger de faktisk flere medarbejder lige nu. Dog er det nogle ret specifikke jobtyper, som de leder efter i denne omgang. De leder nemlig efter: 

  • Arbejdende formand/sjakbajs bosat på Jylland
  • Dygtige håndfolk med erfaring fra nedrivningsbranchen
  • Medarbejdere til nedskærings-afdelingen
  • Entrepriseleder til Sjælland
  • Arbejdende sjakbajs/formand bosat på Sjælland

Derudover beskæftiger de mange typer medarbejder, og søger derfor også en gang imellem folk til andre stillinger, såsom maskinførere, håndfolk, pladsansvarlig, arbejdende formand, entrepriseledere, mekanikere, smede, lagermedarbejdere, samt administration. Hos P. Olesen har de den tilgang, at hvis du har den rette indstilling, og ser velvilligt på at uddanne dig, så skal du ikke tøve med at kontakte dem. Du kan både kontakte dem via kontaktformular, eller sende en uopfordret ansøgning, samt et kortfattet CV til deres mail. 

Hvem er P. Olesen A/S? 

P. Olesen A/S er en entreprenørvirksomhed, med speciale i nedbrydning, nedskæring/skrotning, neddeling af træ, samt miljøsanseringer, der indbefatter bl.a. asbest og miljøafgiften PCB. De har ca. 160 ansatte, og har været i gang i mere end 50 år, med forskellige typer af nedbrydnings- og saneringsopgaver på bygninger, demontering af større fabriksanlæg, stålkonstruktioner, skorstene og broer, samt knusning af beton, murbrokker, asfalt og træ. Derudover udfører de opgaver i hele landet, med udgangspunkt i deres 4 afdelinger i Hovedgård ved Horsens, Fredericia, Ringsted og Hasselager ved Århus. 

Hvad er deres kvalitet?

Kvaliteten hos P. Olesen er altomfattende, og er jo pejlemærket for, hvorledes man som en professionel virksomhed, skal opføre sig overfor kunder, kollegaer og andre interesserede, som man kommer i berøring med. De ønsker selvfølgelig at gøre deres kunder tilfredse, og hele tiden at udvikle sig til at blive endnu bedre.

af admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *